Lite lek en
onsdag kväll. Det nya temat i en av mina fotogrupper är  " Things that make you go hmm … or What The” och jag har grunnat och grunnat. Som vanligt vill jag helst inte bara ta ett foto utan mitt mål är att verkligen försöka gå utanför ramarna och skapa någonting, väva in min syn på temat och försöka förmedla temat eller känslorna via mitt foto. Att jag dessutom gillar att leka gör ju inte det hela tråkigare för min del :)
 
Vill verkligen poängtera att jag inte ser mig som någon mästerfotograf eller konstnär på något vis. Jag älskar min kamera och jag älskar att fota samt har en önskan om att kunna beröra eller förmedla det jag känner och ser via mina bilder, Inget annat! Men jösses vad jag tycker det är roligt!! :D
 
Jag tog till vara på att det stod att det var en kreativ utmaning, åtmistone så översatte jag det så ;) min engelska är väl inte den bästa, fråga min son :) Vad jag då valde var denna bilden. Och för att förtydliga lite min tanke med bilden så skrev jag denna "ledtråd" när jag postade bilden :) Kan ni lista ut vad jag gjort! :)
 
What is up and what is down, is the world right or wrong ;)
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress