Det snurrar i min hjärna
många tankar och funderingar. Vad vill jag, vem är jag, varför gör jag det jag gör!? Ibland i livet kommer man till en korsning, då blir det huvudbry och mycke klia sig i huvudet funderingar :D Där är jag nu, men eftersom jag inte är en impulsiv person (kan ingen beskylla mig för) så kommer alla beslut att vara väl genomtänkta, analyserade både en och två gånger innan beslutet fattas. Bara att fundera ett varv till :)
 
Gårdagskvällen spenderades i stallet med våra fyrbenta vänner där. Sanna var hemma och bakade till Julshowen så då blev det min tur att ta hand om Pyret. En go och glad kille dock lite trött efter träningen kvällen innan så efter pyssel av olika slag blev det en skön prommis i skogen. Tack och lov hade Jessika fixat batterier till lamporna så nu är det ljus i guds hus och lampor i träkyrkan :D Lite väl mörkt ute i skogen nu innan snön har k´landat på backen och lyser upp lite.
 
Kvällen i kväll kommer också att spenderas i stallet, gillar hästskit förstår ni ;) Men först sparkar vi igång denna härliga torsdag, lite kaffe, lite barnfötter och en och annan macka så är vi på G igen :) Önskar er en härlig torsdag och för vissa av er så påminner jag bara om att i morgon är det Fredag och helg!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress