Att fjällvandra
har varit och är en av mina stora drömmar här i livet. Har aldrig fått uppleva det och känner att det skulle vara en helt underbar upplevelse att få göra. Har i dag suttit och tittat lite på vandringsleder som finns runt Marsfjället :) Körde där i vintras när jag skulle rädda bror och svägerska med en bilnyckel :) och blev kär direkt som jag såg detta vackra ställe.
 
Satt i söndags hos Göte och då kom det upp på tal detta om att vandra och enligt dom så är det tydligt en ganska så bra tur, kan gå både som en dagstur men även som flerdagstur. Helt otroligt vackert är det där och tänk vilken härlig upplevelse att få prova en vandring, min första, där det är så vackert att det nästan gör ont i själen :D Får se vad sommaren för med sig. Bra att jag springer nu iaf, kan ju se det som en förberedelse för en ev fjällvandring :)
 
Men vad behöver man? Har ju ingen som helst aning om vad som gäller. Kläder, utrustning, mat, ja listan kan bli lång när kunskapen inte finns. Men det kanske är det enkla som gäller och inte göra det för stort och avancerat, vad vet jag ;) Tänkte på det ikväll när jag var ute och sprang i halkan, och känte faktiskt peppen, ska ju bara våga också :D
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress