En dag att minnas
Sovmorgon till 07.30, inte illa :) Sedan på med stallkläder och iväg. Fixade med en fikasäck och kaffe, alltid bra att ha med på äventyr. Började dagen i stallet med att fixa allt till pållarna och så glada vi blev när vi såg att Pyrets ben var ännu bättre i dag än i går. Det blev också en prommis med båda med lite grönbete som bonus.
 
Gjorde i ordning Pyret och så lastade vi och for. Han är världens snällaste häst att dra, står som ett ljus och trampade bara om 3 ggr på hela vägen, annars märkar man inte att han finns därbak. Väl framme inkvarterade vi honom i en box och serverade lunchö till världens bästa Pyre. Eftersom vi var i god tid  (ahleniusdrag ) så han vi ligga på bakrampen i en 1/2 timme och sola lite samt fika, och gissa vad kaffet smakade bra :)
 
Däremot så blev vi en sadel fattigare (lämnat Sannas till försäljning) men ingen ny sadel rikare tyvärr. Den som passade Pyret käntes inte bra för Sanna. Men vad gör det :) Pyret var superfin när Sanna red honom :) Lycka!! Så det blev att lasta och fara hem och i morgon beställer vi en barbackapadd som kommer att få ersätta en sadel tills vidare. Har bokat ny tid i Juni och hoppas på bättre tur då :)
 
Det blir nog en sån här som vi beställer, finns att köpa HÄR.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress