Vilken dag, vilka ekipage!
Dagen i dag har varit en av dom bästa på länge. Vädrets makter var med oss och jag gjorde helt rätt som smorde mig med 10:an innan utgång. Kom till stallet runt 9 i morse och började med förberedelserna inför vår tävling. 
 
Eftersom dök fler och fler upp och hästarna började att bli klara allt efter varandra, fikat dukades upp och första klassen kunde starta. Hur många fina ekipage som helst fanns det hos oss vårt stall i dag, det var allt från unghästar till veteraner och spännvidden på ryttarna var från ca 2 år upp till 40 + :) Det kallar jag för varierad startlista, lr hur !
 
I dag reds det, kördes det samt promenerades det över våra hinder. Banan bestod av 5 hinder där det som lägst var bommar på marken till 60 cm. Alla, och då menar jag verkligen alla, var superduktiga och många gjorde i dag någonting som jag tror inte fanns på deras världskarta för 1 år sedan :) I kväll är det många som kan krypa i sängen och känna sig oerhört nöjd med dagen. Att utmana sig själv och klara av det ger en väldigt skön känsla efteråt, som person växer man aldrig så mycket som då, och i dag är det många som har vuxit flera tum. Och vet ni vad!? Vi kommer att fortsätta att växa.....tillsammans :)
 
Tack alla för att denna härliga dag kunde komma till skott. För utan er alla hade det inte blivit någon tävling i vårt stall. Visst blir det fler? :D Bilder kommer men vår fotograf har varit superduktig och tagit mååånga bilder så det kommer att ta en dag lr två för att tittta igenom och välja ut dom finaste. Men ta det lugnt.....dom kommer :) Tack Verra för att du tog dig tiden att komma och fota hos oss i dag <3 Du är toppen!!!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress