2013
Har varit ett tungt år på många sätt. Vår älskade Frode somnade in precis i början på året och strax därefter reste vi vår sista resa med vår finaste Holle. Med bara en vecka mellan två stora och tunga avsked så blev det en väldigt lång tid med mycke tårar och sorg. Än i dag (21 December) trillar tårarna när jag tänker på våra fina killer som lämnat oss.
 
Nya vänner har kommit in i våra liv. Bland annat Sannas fina vän Pyret (Balzac) och vi får även låna vår underbara lillgroda (Rufus) av Jerry & Jessika i stort sett så ofta som vi vill. Dom är båda fina killar med ett stort hjärta så tack och lov för dom. Men saknaden efter våra älskade hjärtan finns alltid med oss, varje dag.
 
Många andra händelser som hänt under året har även dom bidragit till att 2013 i mina ögon varit ett ganska så tungt och jobbigt år. Känner mest för att ta delet knappen och radera bort det och låtsas som att det aldrig existerat. Men nu går ju inte det, men jag kan alltid stänga dörren i mitt medvetande och slänga boprt nyckeln för att för alltid få lämna detta känslomässiga berg och dalbane år.
 
Men i dag har det kommit en ljuspunkt i mitt och Jörgens liv. En ny liten valpkull har sett dagens ljus hos vår uppfödare och 3 killar och 3 tjejer har kommit till världen <3 Längtar tills vi kan få fara dit på besök och få hälsa på underverken. Och förhoppningsvis är det någon av dessa 6 små hjärtan som känner att det skulle vara helt ok att följa med oss hem och bo med oss. Just nu är det blandade känslor som far runt i kroppen. Lycka så hjärtat nästan svämmar över. Saknad över älskade Frode som inte får uppleva denna stund med oss och en stor portion oro över hur allt kommer att sluta :) Har ju som lite lite erfarenhet av en vovve bäbis <3
 
Älskad vän <3
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress