Vad har livet gett just dig?
En ganska berättigad fråga en söndagmorgon som i dag. Är du nöjd med livet? Är du nöjd med känslan som kommer i din själ när du känner efter hur du mår i denna stund, just nu!?
 
Om det inte känns bra, vad kan du då förändra?, kan du förändra någonting alls eller är det yttre omständigheter som gör att en förändring inte kan komma till stånd? Är det verkligen så eller lutar du dig mot det för att slippa ta tag i en jobbig situation och göra det som behövs!
 
Kom i håg att just du har samma rättigheter som alla andra i din omgivning. Att du är viktig som person, men om du inte älskar och respekterar dig själv så kommer ingen annan att göra det. Tro på dig själv, sätt dig och ditt välbefinnande i första rummet. För om du mår bra så kommer alla andra i din omgivning att må bra, det kommer att spridas som ringar på vattnet. Att se om sig själv betyder inte att vara egosistisk och elak, utan det betyder att  att vara sann mot sig själv. Att lyssna inåt i sin själ är att visa sig själv kärlek och respekt för ingen kan vara viktigare för dig själv än just du själv...
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress