Valborg 2012

Vilken rolig kväll, blev bjuden till Maria & Bobby på middag tillsammans med Jessika. Där var även en gammal och då menar jag verkligen gammal kompis. Vi umgicks både på och utanför jobbet under flera år. Men som det kan gå med byta av städer osv så tappade vi kontakten. Men i går tog vi åter upp den, och det med besked :)

Var länge sedan som jag pratat så mycket på så kort tid. 20 år skulle avhandlas på några ynka timmar så det var bara att ligga i ordentligt;) Jessika och Marre fick det inte lätt att göra sina röster hörda. Men dom lyckades ibland iaf :)

Ngn brasa har jag inte sett i år. Vi hann aldrig ut utan blev sittandes med våra glas vid bordet och pratade och pratade och pratade.......hela kvällen. Vi märkte inte ens att det blev mörkt och att inte en lampa var på i köket. Vi hade helt enkelt inte tid till att reflektera över så banala saker som ljus :)

Dagen i dag har spenderats med städ, bak och prommis med Frode. Så där lagomt roligt att läsa va ;) Men eftersom det är en del av min vardag så är det bara att gilla läget.

Ha det gott och sköt om er.....
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress