Att vara ett komplement, en valmöjlighet för föräldrar


Äntligen syns vi dagmammor  lite, det är synd att så få vet att vi finns kvar. Att vi faktiskt har både erfarenhet, utbildning och kompetens med oss. Att vi arbetar efter den nyreviderade Lpfö:n och i stort sett gör samma padagogiska arbete som förskolan men under andra former, dvs större barngrupp 2 dagar i veckan och i en mindra barngruppen 3 dagar i veckan.

Den ena formen av barnomsorg ska inte konkurera med den andra formen. Alla gör vi ett bra arbete utifrån de förutsättningar som finns. Däremot ska det finnas valmöjlighet för föräldrarna att kunna välja det som dom tycker är bäst för sitt/sina barn. Alla barn är unika individer och alla barn behöver olika för att må bra och trivas. Vissa passar super och blommar enormt bra på förskola medan andra barn passar bättre i den lite mindre gruppen med en vuxen och den lite lugnare hem miljön som finns hos oss dagmammmor. 

Men vi tackar och bockar för att vi fick denna möjlighet att få synas lite och lyfta fram vår form av barnomsorg. Visa att vi också finns och att vi är ett superbra komplement till förskolan och att vi erbjuder en bra och pedagogisk omsorg i den lilla barngruppen i vår egen hem miljö :)

Ha det gott och sköt om er...



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress