Att njuta av dagen i dag

Att bara få vara, pyssla på i eget tempo med tystnaden runt omkring. Det är en lycka för mig och en lisa för själen. Att ta tillvara på dessa dagar är viktigt för mig, kan tillsynes bara göra ingenting men inget kan vara mer fel än det.

Det är dessa dagar som gör att andra dagar överlevs när det verkar vara för mycket att hantera och klara av. Vissa dagar är så fulla att dom verkar helt oöverlevbara, så fulla att kroppen bara säger nej nej nej, jag klarar inget mer. Men då har dessa dagar som i dag fyllt kroppen med styrka och möjligheten att orka andra dagar som är tyngre än det tyngsta.

Alla ni andra där ute. Försök så gott ni kan att samla på er era egna sköna dagar. Spara dessa dagar så att ni har att plocka fram och samla styrka från när ert liv rusar på i 120 och allt känns er övermäktigt. Det är dessa dagar som gör att dom tuffare dagarna ändå går bra när dom dyker upp i er väg. Tag då några djupa andetag, blunda och tänk tillbaka på era härliga, samla på energidagar, och känn hur lugnet och lite av styrkan återvänder i er kropp.

Ha det gott & sköt om er...





Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress