Ångest- oro

Jag är super på att måla f-n på väggen. Gör alltid så - tror alltid det värsta för då känns det som om allt blir bonus eftersom det sällan tack och lov blir det värsta (lite snurrigt där)

Har på morgonprommisen med Frode tagit ett maskprov eftersom vår lilla vovve haft problem med lös mage och blodig och slemmig avföring mellan varven :( Känner direkt ångestormarna krypa runt i min mage, har redan det värsta scenariot på min näthinna, vill och vill inte veta svaret samtidigt.

Men det åker iväg nu på morgonen med posten så förhoppningsvis har vi snart svar, och är det inte ngn form av mask så blir det att ta kontakt med vet och börja att nysta vidare om vad det kan vara som stör Frodemannen i magen/tarmen.

Känns bara så tungt när ens djur inte är hundra ok. Det värsta är att det inte går att prata med dom och fråga upp hur det är. Och Frode är ju alltid så glad och positiv och pigg på att haka på det mesta så han visar inte så mycket att det är lite sämre en dag. Men nu är det på gång iaf, nu är det bara att nysta och försöka hitta vad som är galet...

Ha det gott alla där ute och sköt om er...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress