Att få möjligheten .....
Vilket inte alla är unnade, att få träffas hela familjen alla tillsammans, ja det är det som är Julen för mig. Sedan all den goda maten och alla fina julgåvor,  det är bonusen... I år har vi verkligen haft tur. Att alla skulle kunna vara lediga så att vi fick möjligheten att åka upp till Dikanäs är inte helt självklar i vår familj. Med många inom vård och omsorg, serviceyrke samt handels så förstår ni själva att det inte är tvärenkelt att få ledigt till alla. Vård och omsorg och handels har inga röda dagar utan endast arbetsdagar.
 
Gårdagen bestod av mat i långa banor, Kalle Anka, gofika, Julklappar men bäst av allt en helkväll med mycket prat och skratt. Tackar vår lyckliga stjärna att vi valde att bygga stugan med den öppna planlösningen som vi har. Så många som vi är och alla ryms utan att trängas, man kan vara med ändå oavsett var i storstugan man väljer att sitta...
 
Dagen i dag kommer att vara en blandning av skoterkörning, mat, prommis med hundarna och surr med alla, släng sedan in lite fotografering , film och snöskottning så har ni vår dag i dag. Gud så skönt vi har det :)
 
Ha en fortsatt trevlig Jul alla ni där ute....
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress