Var tog sommaren vägen ?
Upplever att sommaren  år aldrig riktigt kom ordentligt, den knackade på dörren men klev aldrig in så att säga. Om det bara hade varit lite varmare luft temperatur så hade det nog inte gjort så mycket, men som det har varit nu så känns det lite snopet. Visst har solen lyst och värmt gott när den har varit framme, men den riktiga luftvärmen har inte infunnit sig.
 
Men den fick vi i alla fall i Stockholm. Där var det alltid ljummet i luften oavsett om soloen sken eller inte. Spelar ingen roll om klockan var 8.00 på morgonen eller kvällen så var det lika skönt ute, runt 22-24 grader i skuggan och det tackar jag för. Fick en smärre chock när jag klev ur bilen i Nordmaling, fy så kallt det var!! Satt ute och åt lunch i Tönnebro och där var det varmt och skönt och gissa om jag blev olycklig när jag klev ur i Nordmaling :( Och vi ska inte prata om nu när jag gick och slängde soporna för en stund sedan, känns som september ute, klart och kallt och mörkt utanför fönstret. Usch säger jag bara!!
 
Men nu ska jag inte deppa ihop totalt ;) I morgon ska vi fara och sätta upp vagnen i Bottis och förhoppningsvis kommer jag att överleva temperatursänkningen som blir 65 mil mer norrut, i värsta fall tar jag fram långkalsongerna, hoppas bara att det inte behövs :)
 
Ha det gott och sköt om er....
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress