Hösthelg med häst :)

Och städning :) En helg som lullat fram med både ris och ros. Ridningen gick bara bra och pållarna i Håkis var supersöta. Fyndade på loppisen till hästarna, hoppas bara att den kommer att fungera. Men för det priset gör det inte så mycket om den inte fungerar, och funkar den så är det ett riktigt FYND !! :)

Dagen i dag har gått i städningens tecken, samt handling och prommis med Frode. Drog av lite fönster innan kylan kommer så nu ser vi ut igen, tråkigt men ack så behövligt.

Hade besök av lilla Elida en stund i dag också. En framåt och pigg tjej som hängde med på handling både på Willys och Rusta. Pratglad och full med energi :)

I morgon startar veckan igen. Nya äventyr väntar runt kröken. Bara att tacka och ta emot vad livet har att erbjuda. Njut av det som är kvar av helgen och se fram emot veckan som kommer. Rätt vad det är så dyker det upp någonting som du inte alls har väntat dig.....vem vet...kanske vinner du en miljon och slänger dig på ett plan ut i vida världen....vad vet jag :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress