Helgen i bilder :)

Ja vad kan jag säga inte mer än att det var en väl spenderad helg :) Det enda som var minus var starten som inte gick som den skulle. Dörren stängde inte ordentligt så det blev att vända tillbaka till Umeå, kolla läget och tanka upp och efter startsignal från S-holm fick vi lyfta igen. Denna gången gick det bara bra och en timme försenade landade vi i den stora staden Stockholm...

Hemvägen  blev även den försenad men bara en ½ timme denna gång. Försenade anslutningsflyf (pga stormen) samt snö som gjorde att vingarna skulle få sig en dusch gjorde att det drog ut lite på tiden innan vi kunde lätta och styra kosan mot Umeå igen. Trötta men nöjda landade vi ca 22.00 och förutom lite turbulens i starten så gick hemresan bara super, inget att klaga på där :)

Här kommer de tävlingar som vi såg under helgen. Om ni klickar på klasserna så ser ni resultatlistorna på dom tävlande och även då vilka som vi har sett på plats. Kan bara tala om att se på tv och live går inte att jämnföra. Att vi sedan hade nästan första parkett hela helgen gjorde ju inte saken sämre :)

Stafetthoppning

1.40, Two phases, both against the clock.

1.45, Two phases both against the clock.

FEI Ponnykür

FEI Grand Prix

  Agility

Stor och Liten

1.40 against the clock, no jump off Art

1.15. Against the clock, no jump off.

1.50 with one jump off against the clock
 
 

Lite bilder från helgen.













































































 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress