Håll i hatten för nu gasar vi :)


I dag har jag verkligen utmanat mig själv igen. Jag har hoppat med Holle. Eller hoppat och hoppat, skuttat är väl egentligen det rätta ordet. Inte högt, oftast klev han bara över. Men det är inte höjden jag vill ha utan känslan av att det är roligt och inte ångestfyllt till tusen.

Och gissa vad härligt det var. Att göra någonting utan att känna oron i magen utan bara känslan av att det är roligt. Att även få uppleva denna känsla med någon annan än Lucky L på Hippo känns helt underbart :)
För mig var det känslan av att det är super roligt som var det viktiga och inte ev höjd på hinderna som jag sökte och gissa om jag fann den :)

Hur som haver så brukar Sanna säga att jag har jordens minspel när jag rider och nu med bildbevis kan jag inte annat än hålla med. Men först kommer det lite bra bilder (hyfsade iaf)













Och eftersom jag är den jag är så bjuder jag på några bilder som.....jag kan väl säga som så,
att jag låter dom tala för sig själv ;)












Det är tur att Holle är så otroligt snäll, för inte sjutton är det lätt med en sån som jag på ryggen. En häst som Holle går det en på miljonen och vi drog verkligen vinstlotten när han klev in i vårt liv för många år sedan.
Att vi sedan hade samma tur när Pridde plutt kom är bara att tacka dom högre makterna för....
Ja, jag vet att jag är partisk, men finare pållar än våra finns inte i denna värld....






Matilda

Vad roligt att du vågar :) Måste kännas härligt!

mamma

Va härliga bilder. Du ser först ut att njuta i ordets rätta bemärkelse. Sen ja? härligt, rädd, skoj och vet inte vad. med skönt att se. kram och lycka till fler gånger.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress