Gårdagen var oslagbar


Mötte upp Frida, Benjamin och Viola på Medborgarplatsen för att sedan styra kosan mot en Grekisk restaurang för himelskt god mat. Åt grönaker på grillspett med klyftpotatis, tzatziki och hummus till, supergott. Kan varmt rekomendera denna restaurang om ni är i krokarna.

Efter god mat bar det i väg för lite andlig spisning :) Frida och Benjamin kan ju Stockholm på sina fem fingrar så i går fick vi uppleva stand up comedy på denna härliga pub. Har ni tid över en söndagkväll kan jag lätt lova att det är värt att spendera den tiden här.

En kall öl och flera skratt senare kramade vi om vårt sällskap och styrde kosan hemåt genom ett varmt men mörkt S-holm. Snacka om utlandskänsla när man promenerar gatorna fram i mörker och vinden är alldeles ljummen mot huden. Det är ett helt annat uteliv här jämfört med hemma i Umeå. Kl var runt 23 och det var fullt med folk ute på uteserveringarna, det är nästan som om staden aldrig sover utan det är mer eller mindre full rulle hela tiden.

I dag bär det av mot stugan. Längtar redan till nästa gång vi kommer hit. Kanske till hösten men defenitivt till nästa sommar iaf :) Har gått och kärat ner mig i Stockholm så enkelt är det.....
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress