Dagarna bara går


Oj vad vi hinner mycket, eller kanske inte :) I går tog jag och tjejerna bilen till Upplands Väsby för ett besök på Hööks och Horze. Några tusen fattigare och 5 påsar rikare full med härliga häst saker klev vi sedan ut ur butiken. Allt var naturligtvis viktiga och bra inköp, inga "extra" saker bara för att dom var snygga eller så ;)

Sedan gick vi bara runt hörnet och in på nästa hästbutik. Och efter ytterligare inköp, som bara var absolut nödvändiga och ännu lite mer fattiga blev det sedan en mjukglass i magen innan vi styrde kosan hemmåt igen. Men jag måste säga att efter att ha kört runt lite här i Edsberg,Sollentuna,Kista mm så är det inte så svårt om man bara vet var man ska. Det är tydligt skyltat och alla skyltar kommer i god tid så egentligen är det inte så hemskt. Det som stressar enormt är mängden bilar och FARTEN alla har....herre gud, rätt hastighet kan dom inte ens stava till här i S-holm. Där man ska köra 50 går det 70. Och där det är 70 går det 90. Och på motorvägen är det rent laglöst. Tur att min älskade innerfil finns (och tjejerna som kollar alla skyltar åt mig)  den gillar jag......där är sopbilar,lastbilar och jag ;)
Tack Kent för guidningen, nu törs vi ta bilen också :)

Men dagen var inte slut där. Hem med alla härliga "fynd" och sedan bar det av in till City och ännu mer shopping, men nu till tvåbenta och inte fyrbenta. Efter ett antal klädpåsar senare fyllda med Jeans, t-shirts, linnen, cardigans mm var det dags att fylla magen med något gott. Vi har som tradition att den som fyller år får välja mat på sin födelsedag. Men eftersom vi var här nere när Sanna fyllde år så valde hon att äta sin födelsedagsmiddag på Bamboo City inne på Drottning gatan. Och gissa om det var gott......mumma var det och mätt blev vi kan ni tro. Jättebra ställe om du vill äta gott och MYCKET. Tre olika mat buffeer, efterrättsbuffe fyllt med frukter och andra godsaker och man får äta så mycket man orkar. 

Trötta men nöjda efter en fullmatad dag vinkade vi hej då till Kent som skulle styra kosan mot Umeå igen. Själva satte vi oss på T-banan mot Mörby och hade fullt sjå att andas efterson magen var så full med mat. Kvällen som var kvar spenderades i ryggläge i sängen och filmtittande. Något mer ansträngande orkade vi inte med för nu var åtminstone jag ganska så slut...


Jessika äter så det ryker :)





Sanna hugger också in med god aptit :)


Kent och Jörgen höll på att nöta upp en gång mellan maten och bordet ;)





En härlig dag  som fick ett härligt slut...



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress