Snacka om katastrofområde :)

Ridningen gick väl så där. Fick min "lill" kille Lucky iaf :) Gångarter som en kamel, jag vet. Men ett hjärta av guld och supersnäll och så lyhörd och försöker verkligen att göra det jag ber om.

Jobbade på volt först för att träna att minska och öka både voltstorleken samt traven. Därefter galopparbete i båda varven på volt. Vä varv sög balle rent ut sagt :( men i hö gick det mycket bättre. Är själv starkare i hö varv så det är ju det som gör att det skiter sig i vä varv , beror inte på hästen utan enbart på mig...

Sedan blev det en övning i trav nedsittning, gick ut på att böja dom rätt samt att öka och minska stegen enbart med hjälp av överdelen av benen (låren) och genom att räta upp sig och ta förhållning via bäckenet. Gick riktigt bra faktiskt och den delen av lektionen är jag supernöjd med. Red utan stigbyglar och även det gick bra :)

Sedan bar det av till Håkis och pållarna samt Frode. Jörgen hade moppat dit med fikasäcken så det var bara att ta killarna på släp och promma en sväng. På halva hållet blev det fika till oss alla. Kaffe och macka till oss tvåbenta och morötter till alla fyrbenta, inklusive Frode :)

Pridde plutt som är en matautomat tyckte att Jörgens macka såg god ut så han var tvungen att ta ett smakprov. Gillades inte av herrn i fråga utan allt kom ut med en massa skakningar på huvudet och om han kunde så skulle han ha frågat vad det var för skit som vi åt :) Merdrycken föll inte herrn i smaken heller, fy så illa, tacka vet jag morötter ;)

Nu kokas det  en stor köttgryta för det är slut på köttsoppa i frysen. Ska bara vara hemma och slappa resten av kvällen så det passar ju super, eller hur :)

Lite bilder från prommisen med pållarna


















Ha det gott så ses vi senare...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress