Helg....

Det är nästan ett magiskt ord. Fredag kväll och man sitter i soffan med en bra bok eller bara slö tittar på tv:n. Något gott att äta eller dricka, och vetskapen om att två härliga dagar ligger framför en som bara kan fyllas med allt roligt som man vill göra. Det är väl magi om något.

Min helg kommer att bestå av ridning (det längtar jag mest till) och lite städning men också långfrukost på söndag efter en härlig sovmorgon. Under semestern har jag nästan saknat den där härliga känslan som jag har på söndagar. Eftersom söndagar är enda dagen på veckan som jag inte har en tid att passa på morgonen, så är den helig för mig.
På söndagar sover jag tills jag vaknar och sedan "äter" jag frukost i flera timmar :) bara myser och känner in, att jag inte har någonting som jag ska skynda mig till eller någon annan tid att passa.

Men nu är det fredag kväll och middagen är snart klar i ugnen. Och tur har jag för i kväll får jag besök av en kär vän och hennes barn. Så vad mer kan jag önska en dag som i dag :)

Ha det gott så ses vi senare....
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress