Ett gott skratt förlänger livet...


Min härliga helg....Ja vad annat kan jag säga? Förkylningen håller sakta men säkert på att ge sig men min ögon
inflamation frodas tyvärr :(

Men oj vad mkt roligt jag har hunnit med :) Först en härlig fredagkväll med tv och slapp i soffan, helt underbart efter en vecka där jag inte har varit på topp kan jag säga utan att ljuga.

Sedan Hippolektion, som sög musten ur mig innan jag ens hade suttit upp men som var helt otroligt rolig. Jobbade med galoppfattningar och skänkelvikning. Och otroligt nog så var mina skänkelvikningar(om inte helt supersnygga) så märkte jag själv att det var mkt lättare att få till en hyffsad nu än för säg 5-10 lektioner sen :)

Sedan Var det så att Holle hade sovit över så då red Sanna och sedan fick han gå i duschen och gissa om han njöt :)
Holle bara ÄLSKAR att duscha...

Lördag kväll spenderades hos en arbetskollega och med resten av alla jobbarkompisar. Go maten bjöds det på och som tur är har C lovat mig receptet så det ska vi göra hemma oxå....supergott kan jag lova !!

Och som kronan på verket blev det muskelbil  (älskar ljudet av en mullrandes motor) ner till Schlagerklubben och en massa dans, känns lite i kroppen i dag. Men gissa om det var roligt. Hade en annan toppenkollega som slantade upp lite pengar för lilla jag hade gått iväg utan plånkis så det var lite tunnsått med pengar i jackfickan ;)

Taxi hem när fötterna värkte och avsläpp vid dörren, tur att vi har så underbart fina ungdomar i vår krets. På nervägen stod det 3 bilar snyggt parkerade utanför endast för oss :) Snacka om gulligt !!

Nu ska det prommas lite med Frode och lämnas lite pengar till min fina kollega som så snällt ställde upp i natt.

Ha det gott och sköt om er alla ni där ute.....





Anna P

Tack så mycket Åsa! Sanna hade skickat ett meddelande på facebook också, det värmer verkligen! Han var en så underbar ponny..

Kram Anna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress