Nu är jag på väg

Mot vadå undrar ni.....jo mitt nya träningsliv. Tänker inte gå ut för hårt så lusten tappas. Men det är jätteroligt nu när jag har fått hjälp med mitt träningsprogram.

Var på Tenton i kväll och fick hjälp med vilka maskiner och övningar som jag ska göra. Känner rent spontant att det blev helt rätt när instruktören satte i hop mina övningar. Fick sedan prova dom för att lära mig att göra på rätt sätt och det tog precis där jag känner att jag behöver träna och stabilisera min kropp.

Nu hoppas jag bara att förkylningen ger sig så att jag kan sätta igång :) Längtar faktiskt och eftersom jag har Sanna som sällis blir det ju ännu roligare. Hon är duktig på att pressa mig lite extra och det kan behövas eftersom jag av naturen är lite lat ;)

Verkar som att Jessika och Jerry kanske också ska lösa kort där , då blir det ju bara super....sedan är det bara Jörgen och Anton som saknas så är det komplett :)

Nu ska jag i sängen och försöka sova bort min förkylning för i morgon är det Torsdag med lokaldag och personalmöte senare på kvällen....

Ha det gott alla så ses vi senare.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress