Tisdag och mörkret rullar in
I dag har pållarna varit hos tandis på kontroll. Holles mun har blivit så bra så nu kan vi vänta 5 månader innan nästa gång. Ragnhild är så nöjd och glad för att det har läkt så bra : )
Det bästa av allt är att Holle bara har gått ner 13 kg sedan sommaren , foderstaten som vi har nu fungerar över förväntan...

Pridde var också med för en koll och det blev bestämt att han ska ridas på hackamore el ett rakt bett för att inte nöta för mycket på tänderna , vi vill att han ska få fortsätta att ha så fina tänder som han har. Att Pridde har gått från elitidrottsman till glad pensionär syntes på vågen.....liiiite för många trivselkilon kan jag tycka men vet var nöjd ändå : )

Själv har jag varit på sagostund och lyssnat på kvack kvack, kvack kvack säger ankan , kaka kaka  säger hönan , nöff nöff ,nöff nöff säger grisen osv osv......Lite ramsor och några sånger fullbordade sagostunden för dom små... en trevlig förmiddag som också innehöll frukt och titt i nya böcker.

I morgon bär det kanske av på utflykt till gammlia och sameveckan , där står korvgrillning och renbesök på menyn : ) kommer att bli trevligt om bara vädergudarna är med oss....

Ha det gott så ses vi i morgon....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress