Är all kärlek rätt ?och vem har rätten att döma..

Kärlek räknas som någonting fint eller hur !? Att få vara med sin partner i med och motgång , där den ena ger och den andre tar och tvärs om.....där man turas om att bära varandra för man är olika stark i olika situationer. Där kärlek , vänskap och olika åsikter får växa och ge näring till båda parter..... Kort sagt en relation som berikar båda på ett underbart sätt.

Det är väl vackert el hur.....En miljö som bara andas lycka och varma känslor. Inte alltid rosenrött men uppmuntrande och tillåtande för båda två.....

Men....det finns alltid ett men , och här kommer mitt men.......Vad händer om det är en man-kvinna relation???Helt ok säger alla då......MEN om det är en man-man eller kvinna-kvinna då!!??

Ja då blir det ofta ett dj***a liv i luckan , inte hos alla men hos många, och då oftast hos män....
Vad är det som gör att många , inte all , män är så rädd för homosexuella ? Går dom rädda killarna runt och tror att just dom är guds gåva till alla bögar???? el vad???? Vad är det för killar som tror att just dom är det snyggaste och sexigaste en kille kan önska sig!!?? Snacka om självförtroende...eller inte !!

I dag ska det vara man-kvinna , 2,1 barn , hus ,hund och en kombi. Men  handen på hjärtat hur ser det ut i dag.....

Mina barn , dina barn , våra barn. Plastmamma och plastpappa , växelboende för barn så att dom upplever det är som att dom bor i en kappsäck . Din helg min helg och vår helg , och allt bara rullar på dag efter dag , år efter år.....

Nu är inte detta riktat som kritik mot alla som pusslar ändan av sig för att få detta med barn att gå i hop , för att vardagen består av dina , mina, våra barn. 

Vad jag vill komma till är att det inte per automatik måste vara man-kvinna för att det ska kunna bli en underbar kärleksrelation , att man-man eller kvinna-kvinna också kan vara alldeles toppen och superbra för en familj att växa och utvecklas i....Jag vill att våran trångsynta värld som vi lever i ska kunna förstå att kärlek som ges helt vilkorslöst och som båda parter i en relation kan ta till sig och må bra av är vacker......vacker oavsett hur parkonstellationen ser ut.


Så slå ett slag för kärleken, oavsett hur kärleken ter sig....

Och du, våga utmana dig själv och de oskrivna regler som finns i vår värld.....Kanske upptäcker du någonting som du inte trodde fanns .... Oavsett om du är kvinna el man.....










Ha det gott......

 





Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress