Livet här och nu...

Rullar på i lagom fart för en gångs skull. Sanna jobbar mycket på sina nya ställen och trivs bra. Bådar gott inför skolbänken som förhoppningsvis dyker upp efter jul.

Jessika packar och längtar efter att få flytta ihop med gubben sin den 1/1-11. Då bär det av till Å-hem och granne med mormor och morfar. Dom längtar och jag gruvar lite. Blandade känslor men det är väl så det ska vara att vara mamma och se barnen växa upp och flyga ur boet.

Anton jobbar vidare med skolan och har några tuffa veckor framför sig. Nationella prov haglar och det i dom lite tyngre ämnena. Men om några veckor kommer lovet med välförtjänt vila :)

Jörgen jobbar på och stortrivs fortfarande på det "nya" jobbet som inte är så nytt längre. Kör moppe så snällt i vinter så att vi hästskötare ska få ha bilen allt som oftast. Det tackar vi för :)

Själv så rullar livet på och att jobba känns inte som ett jobb. Har det underbart och kan verkligen inte klaga. Superbarngrupp och underbara föräldrar/kollegor. Känns så otroligt bra. Mitt blodtryck som var ute i det blå ett tag har landat på rätt nivå igen, så vad det var som var galet är lite svårt att veta.

Nu är det julen som står för dörren och många klappar ligger redan och väntar. Lite ideér har jag för de som är kvar så jag hoppas att alla blir nöjda och glada över vad som ligger under granen den 24:de :)


Nu bär det av till Hollenbollen så ha det så gott i dag och njut av att det är fredag.....
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress