Att njuta av dagen

Att få vakna och sedan fara en tur till stallet är inte helt fel. En prommis med Holle , Mindy , Frode och Sanna det är en ganska så skön start på dagen :)

Holloe var go och glad som vanligt och att möta en stor timmerlastbil full med timmer var bara ett uppiggande inslag i promenaden tyckte Holle och tittade med stora ögon på ekipget som gled förbi ca 1,5 meter från oss. För att ha varit en tag sedan sådana stora bilar varit i vårat synfält (Skedde sist på Ersboda) så tycker jag att Holle sköter det galant ..

Efter avsläpp av Mindy i Ersmark så bar det av ner på stan med Sanna och Jessika . Där började min socialisering av hög nivå. Första stora provet var att parkera i P-huset Nanna.....Jag bara avskyr parkeringshus för det är trångt och hemska uppförsbackar mellan p-planen. Men tänkte att det skulle vara skönt att stå under tak samt att det var centralt och bra.

Sagt och gjort så kör jag in. Sanna den guldängeln frågade om hon skulle köra men jag sa att det är bra att öva så jag kör....dåligt beslut kan jag bara säga !!

Första uppförssvängen gick väl hyfsat men fy så obehagligt att både upp och ner kör på samma ställe. Det gillas INTE !! Andra uppförsbacken till plan två gick åt h-vete ordentligt. Mitt i så var det så halt så jag blev sittandes och däcken bara spann. Både Sanna och Jessika trodde att jag skulle backa bak och ta ny fart och med faciet i hand så skulle jag ju ha gjort det men jag fick HJÄRNSLÄPP totalt . Så jag trampade plattan i mattan och någonstans där fick jag fäste så hoppandes kom vi upp och jag ljuger inte när jag säger att mitt hjärta tickade utav bara f-n.

Både Sanna och Jessika tänkte att när väl morsan får grepp igen så kommer vi att hoppa fram och ta med oss bilarna på plan två. Men som tur är så har jag snabba reflexer så det gick bara super även om det gick lite snabbt :)

Till nästa plan så hade jag bestämt mig för att gasa på lite så att det inte skulle upprepas det som hänt tidigare. Så med ganska så rejäl gas så dånade jag upp till nästa p-plan och det resulterade i att jag höll på att skrämma skiten ur en gubbe som hade parkerat precis bredvid uppfarten ,men det bjuder jag på snäll som jag är.

När vi väl hade parkerat och stängt av bilen och klivit ur säger Jessika med lite darrig stämma " Det här är första gången som jag var lite orolig i magen när mamma kör" Men som jag brukar säga " Det som inte dödar det härdar"  ;)

Men vi fick en underbar dag på stan. Vi mötte upp Mormor och Morfar på Wayne's Coffee. Där blev det en god smörgås med Salami och Brie ost samt en stor Caffe latte till mig och varm choklad till Sanna och en Chai latte till Jessika, var mums kan jag säga. Och när vi sitter där och surrar så ser jag hur en rund plastring börjar att lysa på bordet bredvid och vips så reser sig personerna runt bordet och går i väg och kommer tillbaka med sina tallrikar. Jessika ser hur jag stirrar på den lysande plastplattan och så frågar jag " Vad sjutton var det där?? " Då stryker Jessika mig på kinden och förklarar för sin lite vilsna mamma att det var besked om att maten dom beställt var klar. Gissa om jag kände mig gammal :)

 Och efter det blev det shopping för hela slanten. En tunika från mamma samt en blus från mig själv fick följa med hem :) Fyllde på med lite tjockare leggins till mig själv samt en ögonfransböjare eftersom Jessika nu flyttar så åker den som finns i huset med henne. Men en ny kjol som jag har jagat nu under tre besök på stan har fortfarande inte visat sig så nästa shoppingtur blir till Strömpilen och affärerna där. Kanske har jag så tur att det finns en kjol där som ropar " Åsa här är jag " och gör den inte det så får det vara. Då är det inte meningen att jag ska köpa en kjol till.....då kanske jag ska köpa någonting annat i stället :)

He en skön kväll så ses vi i morgon......






 





 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress