Hm...

Livet rullar på, har snart gjort min första arbetsvecka och även min vecka som hästägare på heltid.
Har naturligtvis varit hos världens bästa Holle, och i dag berörde han mitt hjärta något enormt....
Kom till hagen och naturligtvis är han längst ner!!
Ropar och lockar och går sakta ner i hagen. Ser att han kommer och tänker yes!! Stannar då för att låta honom komma till mig och inte tvärs om. När han är ca 20 m bort vänder jag mig om och går mot utgången i hagen och vad händer då?? Jo han kommer travandes ikapp mig och stoppar sin goa varma mule mot min hals och frustar lite och då , just då.....smälte mitt hjärta ner i tårna och jag kände att tårarna höll på att komma. Finaste finaste Holle, att  det finns så starka känslor som böljar genom en en sån här lycklig stund...

Iaf så skjutsade vi Jessika till Böleäng och framme så lyfter jag upp hennes väska och hör hur det vibrerar där inne. Lyfter väskan mot örat och inser att något rör sig där inne. Frågar då Jessika vad sjutton det är och hon flinar stort....det var eltandborsten som hade gått igång och lät genom väskan. Kan undra om det fanns någe karies i den eftersom den fick spunk och gick igång :)

Ska nu i duschen och sedan krypa i sängen. I morgon väntar arbetsdag och stallet. Ska tömköra Holle på banan och till helgen blir det nog en ridtur med Sandra och hennes nya häst. Hoppas att vädergudarna är med oss så solen skiner och vindarna blir varma och sköna.

Ha det gott så ses vi senare....
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress