Amadores väl värt ett besök.....


Jag och Jörgen tog en prommis bort till Amadores beach nu pâ förmiddagen. En helt underbar tur i sakta mak med vacker utsikt. Väl där blev det lite shopping och bad och stranden var jätteskön med lite grövre sand sâ vattnet upplevdes blâre än här i Puerto Ricko.

I dag har det varit mulet i stort sett hela dagen. Det började sâ i gâr ocksâ men i gâr lättade det fram pâ dagen men inte i dag......Men eftersom det är 25 grader varmt sâ gör det inte sâ mycket vi njuter ändà : )

I kväll blir stâr det Hummer pâ menyn sâ det blir till att promenera till en liten och mysig restaurang en bit bort.....Mums....Och för den som inte gillar hummer finns det mycket annat gott att välja pâ.

I morgon funderar vi pâ att âka pâ en bât tur pâ ca 2,5 timmar för att fâ en chans att se delfiner , och det verkar som om hela familjen är sugen pâ att följa med....Kommer att bli roligt.

Vi är supernöjda med lägenheten och solterassen pâ 60 kvm är helt underbar , och polen 2 trapper upp är toppen och det serveras otroligt go mat där pâ restaurangen. Vet inte om jag vill komma hem igen - njuter alldeles för mycket.

Ha en bra dag sâ höres vi i morgon..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress