Klockan ger en extra timme i dag...
Vad skönt med en extra timme i dag , känns som om dagen har varit jättelång. Det är bara synd att nu blir det mörkare på kvällen igen. Men nu är vi vare sig vi vill el inte på väg mot vintern och med det kommer mörkret vare sig vi vill el stretar emot. Men å andra sidan så ger det ju möjlighet till tända ljus , ngt gott att dricka och en varm och mysig pläd att lura om kroppen och sedan krypa upp i fåtöljen med en bra bok...

I dag har jag varit och ridit Holle medans Sanna tog hand om och red Sten (Marias häst). Ialla fall så har jag fått känna på det där med att uppleva hur hästens hjärta slår så hårt att det känns genom sadeln. Holle höll på att gå i spinn pga en bil.... som stod parkerad i skogen. Normalt brukar han inte bry sig men med för mkt mat och för lite motion så blir han lite tilltad mellan varven. Jösses vad det känns väl om dom blir riktigt uppskruvad och pulsen går i gång : ) hur som haver så gick ju allt bra , men det var en erfarenhet rikare iaf.

I morgon blir det till att jobba igen efter veckans influensa ( el vad det nu var ) och det känns inte illa alls . Hoppas bara att vädret är med oss och inte emot för ngt regn och rusk vill jag inte ha : )

Tills vi ses igen....
Ett liv utan sorg är som en målning utan skuggor........
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress