Klippta hästar...

Pållarna har blivit snaggade i dag : ) Pridde helt och Holle fick en halv klippning för sedan orkade inte klipparen mer , den var full med Pridde päls , och det vill säga inte lite.

Hade ett möte i dag som blev så otroligt bra , ibland så möts man bara så där toppen mysigt utan krav el revirpinkning åt ngt håll. Sådana möten är dom bästa, helt naturligt och bara en skön känsla genom hela kroppen. Det är denna känsla som ska plockas fram om det ngn gång skär sig och taggarna bara vill pluppa fram. Vad är det som gör att det ibland bara blir så där bra och vissa gånger kommer hornen utan att det egentligen är tänkt.....? Visst... orken är ju inte den bästa alla dagar för ngn av oss på denna jord, men ändå, ett möte mellan personer borde ju egentligen bara fylla oss med positiv energi och ändå kan den mindre bra sidan hoppa fram och förstöra det som kunde bli så bra....

Försöker att skriva men det är inte lätt med en kanin som tycker att bästa platsen är här på datan  i mattes knä : ) sugen som hon är på allt så går hon nog att locka bort med ngt gott.

Tills vi ses igen.....
Låt det förflutna vara förflutet, lämna också framtiden i fred, lev i nuet.....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress