Loppis på Nolia
Sanna är på väg på loppis i dag , Cicci och Jessika ska vara där så Sanna ska dit och göra dom sällskap en stund. Sedan ska vi till stallet och mysa med våra hästar en stund. Besök av Camilla och hennes dotter Isa blir det också. Isa ska få rida på Pridde när jag och Sanna far ut med Holle , i dag är det Sannas tur att få rida , hon är så snäll som delar med sig till sin mamma ; )

Fick ett mess från Jessika i dag ....nu är dom på väg mot Rom , hoppas att dom får det jätte trevligt.... det vet jag att dom kommer  att få , och det är ett vant resesällskap som hon åker med och det känns tryggt : )

Kom i håg första gången Sanna skulle " i väg " själv.....en något stressad mamma ( jag ) yrade runt som en tok här hemma....och då skulle hon "bara" flyga till S-Holm....sedan blev det S-holm flertalet gånger , därefter G-borg .... då steg adrenalinvågen igen : ) och sedan bar det av till Kreta....herre gud , denna ungen har gjort mig 10 år äldre än vad jag egentligen är med alla sina resor och äventyr ; ) men det som är bra är att jag nu känner mig ganska lugn när det gäller Sanna....och snart fixar jag nog att systeryster kliver ut i världen.....då har jag bara Anton kvar....herre gud....en till att oroa mig för : )

Men så är livet , iof skulle det vara otroligt tråkigt om jag inte hade mina barn som på alla möjliga sätt berikar mitt liv , jag är så oerhört tacksam att jag har dom....vad livet skulle vara tomt annars....

Äldsta dottern

Haha, allt eftersom har du blivit bättre. Minns när Jag och Cicci skulle till S-holm och se Manson, då flippade du ut till tusen ;) Det var faktiskt lite lugnare när det gällde Kreta, men då hade jag rest en del innan så dina nerver har fått varva ner allt eftersom :P

Åsa

Ja , jag tycker att jag har blivit riktigt duktig nu .... blir bara lätt hysterisk när du kommer med nya äventyr ; )

Emma

loppis kan ju vara det bästa som finns! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress