Fredagsmys....
Härliga fredag äntligen är du här... Ska sjunka ner i soffan och se på idol och även zappa över på 5:an och CSI. Ska bli spännande att få höra duetterna men även solo sångerna.

Har varit och gjort ärenden på stan i dag , även hunnit med en tur till Å-hem som ledde till en kopp kaffe och trevligt snack vid köksbordet.
Via hemmet och en långprommis med Frode bar det av till stallet och en tur på världens bästa Holle : ) Det var mysigt ute och vi han rida lite i dagsljus så att vi laddade batterierna lite innan mörkret kom ifatt oss.
Träffade Anna som var rent kriminellt brun .... borde vara fängelsestraff för så snyggt bruna tjejer ; )

I morgon blir en trevlig dag med Kent , pojkarna , mamma och pappa och min egen familj...då ska det firas 18:års dag....roligt roligt och en 44:års dag....hm undrar om Kent tycker det är lika roligt som Kim tycker som fyller 18 ; ) Stort grattis till båda iaf.

Har varit ledig i dag oxå så jag måste säga att det är lite lyxigt....snacka om långhelg. Men nu kommer det att bli fullt ös fram till jul, så det har varit skönt med några extra lediga dagar : )

Hoppas att denna fredag ....fredagen den 13:de har varit lika bra för er som för mig : ) hos oss är då denna dag en turdag iaf , den ena av mina tjejjer har fått jobb och den andra ska kanske få fara iväg på ett äventyr framöver , lite hemligt än så länge men om allt går väl så kommer det mer information längre farm .... håll tummarna : )

Ha en fortsatt trevlig dag , stora som små , så hörs vi i morgon igen.....
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress